0

Uvjeti poslovanja

Opći uvjeti rcistavoda.si sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača (ZVPot-UPB2). Online trgovinom cistavoda.hr upravlja tvrtka
  • PROGRES PRODUKT d.o.o.
u daljnjem tekstu upravitelj.

Prilikom registracije u sustav posjetitelju se dodjeljuje korisničko ime, koje je jednako njegovoj adresi elektroničke pošte, i lozinku.
Korisničko ime i lozinka korisnika nedvosmisleno su utvrđeni i povezani s unesenim podacima. Registracija u sustav nije uvjet za kupovinu.

Svrha je ovih pravila osigurati zadovoljstvo kupovinom i tijekom nje. Uvjeti poslovanja također obuhvaćaju Vaša prava kao kupca te Vaš poslovni odnos s trgovinom kao ponuditeljem tj. prodavateljem.
 

Tijek kupovine, čitanje web stranica

Kupovina u online trgovini jednostavna je. Dodajte jedan ili više odabranih proizvoda u košaricu, odaberite željenu količinu i slijedite postupak koji zahtijeva ispunjavanje svih traženih podataka, zatim pošaljite narudžbu klikom na gumb POŠALJI NARUDŽBU.
Kupovinu možete platiti doznakom na TRR nakon primljene ponude, pouzećem prilikom osobnog preuzimanja ili putem interneta sa kreditnom karticu.

Nakon slanja narudžbe na Vašu će adresu elektroničke pošte biti dostavljeni kupovine podatci o kupovini koji sadrže sve cijene artikala, ukupnu cijenu, PDV i troškove dostave - dostava je besplatna.
Također će biti navedeni telefonski broj i adresa elektroničke pošte putem kojih nas možete obavijestiti o mogućim izmjenama ili otkazivanju narudžbe.
 

Tijek narudžbe

Kupac obavlja kupovinu i plaća iznos kupoprodajne cijene. Nakon zaprimanja uplate u roku od 1-3 radna dana bit će mu dostavljeni naručeni artikli (ako se odlučio za dostavu), u suprotnom ih osobno preuzima u sjedištu tvrtke. Moguće izmjene ili otkazivanje narudžbe zaprimamo putem elektroničke pošte ili telefona. Podaci o poslanoj narudžbi pohranjeni su kod upravitelja i te se isključivo koriste u svrhu online prodaje.
 

Dostava

Naručenu robu dostavlja odabrana dostavljačka služba upravitelja. Moguće je promijeniti dostavljačku službu, ovisno o tržišnim okolnostima.
Narudžbe je nužno dostaviti najkasnije u roku od dva radna dana. Upravitelj ni kojem slučaju ne odgovara za prekoračenje roka dostave.

Možete nas nazvati svaki radni dan između 9.00 i 15.00 sati za osobno preuzimanje, na broj 00385 92 34 34 823.
 

Otkazivanje narudžbe

Kupac može otkazati poslanu narudžbu u roku od tri (3) sata od trenutka slanja narudžbe pozivom tijekom radnog vremena, odgovorom na zaprimljenu poruku e-pošte s priloženim podacima o kupovini ili neplaćanjem iznosa kupoprodajne cijene na TRR prodavatelja. 
U slučaju plaćanja putem interneta, vratit ćemo Vam iznos kupoprodajne cijene i obračunati troškove plaćanja putem interneta koji mogu nastati. Ako naručitelj namjerno ne preuzme naručenu robu, zadržavamo pravo da mu zaračunamo troškove dostave zbog nepravodobnog otkazivanja narudžbe.
 

Reklamacija i povrat robe

Reklamacije koje se odnose na dostavljenu robu prihvaćamo u roku od osam (14) dana od zaprimanja robe. U slučaju reklamacije kupac je dužan vratiti kupljenu robu na adresu upravitelja na vlastiti trošak i u navedenom roku, pri čemu se primjenjuje datum poštanskog žiga. Proizvodi se moraju vratiti neoštećeni i u izvornoj ambalaži. Preslika računa također mora biti priložena. Iznos kupoprodajne cijene nužno je vratiti, a kupljenu robu zamijeniti u roku od osam (8) dana. Iznos kupoprodajne cijene nužno je vratiti na transakcijski račun kupca koji je dužan navesti prilikom povrata robe.
 

Zaštita podataka i privatnosti (GDPR)

Pažljivo čuvamo Vaše podatke te se obvezujemo da ih nikad nećemo proslijediti, prodati, iznajmiti ili na bilo koji drugi način trgovati njima Više informacija o zaštiti podataka možete pročitati ovdje.
 

Ograničenje odgovornosti

Ne jamčimo točnost i potpunost informacija na web mjestu i ne preuzimamo nikakvu odštetnu ni bilo koju drugu odgovornost za pogreške u sadržajima web stranica. Kupljene proizvode koristite na vlastitu odgovornost.
 

Ostale odredbe

Zadržavamo pravo na izmjene općih uvjeta bez posebne najave. Sve moguće sporove koji proizlaze ili su na bilo koji način povezani s kupovinom na web stranici cistavoda.hr ugovorne strane nastojat će riješiti sporazumno.
U suprotnom će za rješavanje spora utvrditi mjesno nadležni sud u Krškom (Slovenija).

Uvjeti poslovanja na snazi su od 01. 08. 2019. do povlačenja, odnosno moguće dopune.

100% sigurna kupnja

30 dnevna mogućnost povrata

dostava u 1-2 radna dana

plaćanje također nakon isporuke