0

Kvalitetna pitka voda

"VODA JE JEDINO DOBRO KOJE NIJE MOGUĆE ZAMIJENITI, A ČOVJEK JU JE NAŽALOST ZAGADIO. MI VODU ČISTIMO, A NE FILTRIRAMO!"

Kinetička tehnologija čišćenja vode

Kinetička tehnologija uspjeh je slovenskog znanja u svjetskome mjerilu. Obradi vode, koja sadržava i mnogo drugih, pa i nepoželjnih tvari i organizama, pristupili smo na znanstveno podržan način. Učinkovitost djelovanja dokazali smo u profesionalnoj primjeni pripreme vode, a sada tehnologiju selimo u Vaš dom. Kako se kinetičkom energijom moguće koristiti u profesionalnoj primjeni? Ograničavanje taloženja kamenca, neutralizacija organskih i anorganskih dodataka u vodi, učinkovita dezinfekcija vode uništavanjem bakterija i drugih mikroorganizama u vodi, primjena vodnog toka bez dodatnih kemikalija.

KINETIC reaktor u Vašem domu

Kinetička tehnologija omogućuje čišćenje površinskih i podzemnih izvora, a u Vaš dom je donosimo kao uređaj za obradu vode na slavini s kojim jednostavno zamijenite mrežicu na slavini. Učinkovitost KINETIC reaktora potvrdili smo i verificirali u akreditiranim laboratorijima i u tehničkim institutima u Sloveniji i inozemstvu. KINETIC reaktor na slavini ograničava taloženje vodenoga kamenca, neutralizira neželjene anorganske (npr. teške metale) i organske (degradacija kompleksnih organskih molekula) tvari u pitkoj vodi, sprečava nastanak sluzi i alga u samom reaktoru te uklanja klor iz vode* koji je inače potreban za sukladnost pitke vode i zdravlje ljudi, a okus i miris vode nisu baš ugodni.

*Klor se iz vode uklanja vezivanjem na bakterije i organske tvari

Što možete očekivati?

Vodu iz slavine prikladnu za piće bez neugodnog okusa i mirisa, smanjenu primjenu kemikalija za čišćenje korita, umivaonika, bojlera te mogućnost uporabe prirodnih sredstava za čišćenje. KINETIC reaktor unatoč svojem djelovanju zadržava osnovnu funkciju mrežica na slavinama – ušteda potrošnje vode pri normalnom protoku. KINETIC reaktor jest uređaj koji se sam čisti i nije potrebno posebno održavanje, ali preporučujemo zamjenu najkasnije nakon godinu dana primjene.

Kvalitetna pitka voda iz Vaše slavine
Osigurajte si profesionalnu tehnologiju čišćenja vode u svojem domu!
Osigurajte sebi i svojoj obitelji bolju vodu!
KUPNJA


100% sigurna kupnja

30 dnevna mogućnost povrata

dostava u 1-2 radna dana

plaćanje također nakon isporuke