0

Kinetička tehnologija

Kinetička tehnologija i njezin proizvod, kinetički reaktor, rezultat su dvogodišnjega istraživačkoga i eksperimentalnog rada, istraživačko-razvojnih projekata i pripreme proizvoda za tržište.
Razvili smo originalnu patentiranu tehnologiju za obradu vode koja se temelji na iskorištavanju fenomena hidrodinamičke kavitacije, mehaničkih smičnih sila mlaza vode i oksidacijskih procesa.

KINETIČNA TEHNOLOGIJA

Sposobnost kinetičkog reaktora

  • Sposobnosti kinetičkog reaktora zahvaljujući inkorporiranim učincima:
  • Ograničavanje taloženja vodenoga kamenca pri izlučivanju kalcijeva karbonata iz vode u kristalnoj strukturi aragonita umjesto u uobičajenoj strukturi kalcita (manje čišćenja, manje ili ništa kemikalija, bolja učinkovitost bojlera).
  • Neutralizacija i degradacija neželjenih i za zdravlje štetnih organskih i anorganskih elemenata iz vode, npr. željezo koje je topljivo u vodi, mangan, olovo, kadmij itd.
  • Mikrobiološka dezinfekcija vode – opće smanjenje mikrobiološke opterećenosti vode fekalnim bakterijama (e-coli, enterokoki), koliformnim bakterijama (Pseudomonas aeruginosa) i klostridijima (spore Clostridium perfringens).
  • Povećanje učinkovitosti dezinfekcijskih sredstava u vodi, čija osnova je klor, koji se tijekom obrade vode uglavnom izlučuje.
  • Opće poboljšanje okusa i mirisa pitke vode (organoleptička svojstva).

Tvrdnje o mogućnostima kinetičke tehnologije proizlaze iz laboratorijskih i ispitnih rezultata te su verificirane. Ključna je primjena za profesionalne svrhe, gdje smo s referentnim postavkama potvrdili ispitne rezultate u praksi.

Kinetičku tehnologiju za obradu vode moguće je namjestiti praktički bilo gdje zbog njezine iznimne skalabilnosti, zbog toga i naša izreka "Od izvora do Vaše slavine". Tako možemo pokrivati cijeli urbani i ruralni vodni ciklus te potrebe domaćinstava, infrastrukturnih sustava i profesionalnih korisnika.

Kvalitetna pitka voda iz Vaše slavine
Osigurajte si profesionalnu tehnologiju čišćenja vode u svojem domu!
Osigurajte sebi i svojoj obitelji bolju vodu!
KUPNJA


100% sigurna kupnja

30 dnevna mogućnost povrata

dostava u 1-2 radna dana

plaćanje također nakon isporuke